Hullik a hajad?

Gyere el hozzánk, tudunk segíteni!

PRP terápia önmagában,
vagy mezoterápiával, hajbeültetéssel kombinálva!
Jelentkezz hajállapotfelmérésre.

Miért válaszd a PRP vérszérum terápiát?

Saját vérből tápanyagdús hajerősítő koktél

Ez egy olyan eljárás, amelyben a saját vérből származó vérlemezkéket használjuk fel a hajhullás elleni harcban. A kezelés során a vért centrifugálással feldolgozzák, hogy magasabb koncentrációjú vérlemezkéket állítsunk elő. Ezután gazdag plazmát a kopaszodás kezelendő területeire injektáljuk. Az eljárást I-PRF vagy Drakula-terápia néven is hallhattad már!

Miért érdemes kipróbálni a PRP terápiát?

Ne feledd, hogy a PRP terápia nem egyetlen varázsütés, ami visszasűríti a már elveszett hajat. Arra csak a hajbeültetés képes. Ugyanakkor nagyon hatásos a kezdődő hajvesztés, hajritkulás esetén, számos páciens számolt be sikeres tapasztalatokról a hajhullás csökkentésében és a hajminőség javításában.
Próbáld ki te is most, kedvezményes áron!

Mikor látszik az eredmény?

A PRP-t kúraszerűen érdemes alkalmazni. 3 alkalom már megteszi a hatását, ami a hajminőség javítását illeti.  Választhatod a hajhullás elleni és vitaminos mezoterápiás koktéljainkkal kombinált kezeléssorozatot is. 

Mennyibe kerül?

1 alkalom 120.000 Ft.

3 alkalmas bérlet 290.000 Ft.

Október 31-ig 99.000 Ft-ért próbálhatod ki az 1 alkalmas kezelést!

Mivel lehet kombinálni?

Ha ki szeretnéd maxolni a hajerősítést és a hajhullás megállítását, a mezoterápiás kezeléssel kombinált bérletet ajánljuk! A kezeléssorozat bő 3 hónapja alatt a hajhagymákat

  • 3 alkalom vérszérum terápia kezeléssel ,
  • 5 alkalom hajerősítő vitaminos mezoterápiás kezeléssel
  • 1 alkalom DHT blokkolós kezeléssel

védjük, óvjuk, tápláljuk, erősítjük. Az intenzív hajterápia jelentősen növeli a hajsűrűséget és csökkenti a hajhullást!

A bérlet ára 469.000 Ft.

Hasznos tudnivalók a PRP-ről

  • A kezelés egy teljesen természetes, biológiai törvényszerűségeken alapuló orvosi eljárás, mely fájdalommal és mellékhatásokkal nem jár.
  • A kezelés előtti napon szükséges hajat mosni, a kezelés napján a hajba lakkot, zselét, egyéb hajformázót nem szabad tenni.
  • A kezelés után 24 órán keresztül nem szabad hajat mosni vagy megizzadni (pl. sportolni), ezt követően minden mehet a megszokott módon. 

Az Art ‘N Hair Hajklinika

Az Art ‘N Hair Hajklinika Magyarország egyik legjobban felszerelt, legtapasztaltabb és legképzettebb orvosokat foglalkoztató, kizárólag hajesztétikára specializált klinikája.

Mivel a hajbeültetés sikerét a szakértelmen túl alapvetően meghatározza a megfelelő minőségű orvostechnológia, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk rá, hogy a legfejlettebb, nemzetközi szinten is elsőrangú eszközökkel dolgozzunk. Hiszen ezzel tudjuk páciensről-páciensre biztosítani a legmagasabb szintű és legesztétikusabb szolgáltatást nyújtani.

Pácienseink számára hajbeültetést, vitaminkomplexes hajmezoterápiát és mikropigmentációs kezelést kínálunk.

Hajkezeléseinket az Art ‘N Hair budapesti központján végezzük: Budapest, Megyeri út 53, 1044

Légy te is egyike több EZER elégedett páciensünknek

Jelentkezz hajfelmérő orvosi konzultációra!

Az ikonra kattintva eléred az online naptárunkat, csapj le a legjobb időpontra. Vagy ha úgy könnyebb, kérj visszahívást, az alábbi űrlap kitöltésével.
Válaszd ki, hogy SZEMÉLYES vagy ONLINE konzultációt szeretnél.